Nemzetközi foci

Az Inter hőse elmondta, melyik csapat játssza a legjobb focit Európában

Icardi alaposan megdicsérte a következő ellenfelüket.

Az Internazionale 3-2-re legyőzte a városi rivális AC Milant az olasz bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnap esti rangadóján. A találkozó hőse a kék-feketék csapatkapitánya, Mauro Icardi volt, aki mesterhármassal döntötte el a derbit.

Az argentin csatárnak különösképpen a második gólja marad emlékezetes, egy balról érkező beadást kapásból lőtt a kapuba. Az összecsapást a 90. percben egy büntetővel döntötte el.

Ezt olvastad már?

Nikolics fantasztikus mesterhármast rúgott – VIDEÓ

– Különleges, leírhatatlan érzés, hogy megtarthatom és hazavihetem a labdát. Beszéltem néhány csapattársaimmal, és tudtam, hogy ma gólt kell szereznem. Hagytam, hogy a kritikusok beszéljenek, én pedig azt tettem a pályán, amit kell: segítettem a csapatnak és eredményes voltam. Boldog vagyok a saját teljesítményem, és Inter győzelme miatt egyaránt – nyilatkozta a lefújás után az argentin.

A címvédő Juventus elveszítette a második helyet, amit az Inter vett át. Lemaradása két pont a Napoli mögött, és a következő fordulóban éppen ez a két együttes találkozik.

Icardi tudja, hogy nehéz dolguk lesz a nápolyiakkal Fotó: Getty Images

– Túlságosan korai lenne a bajnoki címről beszélni. A felkészülési időszaktól kezdve helyes úton járunk, és most is csak a következő mérkőzésre kell gondolnunk, hiszen egy remek ellenféllel, a Napolival találkozunk. Ez egy különleges meccs számomra is, mert vezetik a tabellát és a legjobb focit játsszák egész Európában – tette hozzá Icardi.

Olvasói sztorik