Nemzetközi foci

Vidal alkoholista, Sánchez antiszociális – állítja a szövetségi kapitány

Nem véletlen, hogy a chilei válogatott nem jutott ki a világbajnokságra.

A dél-amerikai selejtezők legnagyobb meglepetéseként Chile nem jutott ki a jövő évi világbajnokságra. A korábbi szövetségi kapitány, a jelenleg Argentínát irányító Jorge Sampaoli 2015-ben még Copa América-győzelemre vezette a chilei válogatottat.

FIGYELEM!

Ha Dárdai-vonalon marad az MLSZ, közülük kerülhet ki a szövetségi kapitány

Az argentin szakember a Las Últimas Noticias újságnak adott két évvel ezelőtti nyilatkozatából kiderül, hogy már a sikerkorszakban is voltak bajok a chilei játékosokkal. Az akkoriban adott interjú csak most került nyilvánosságra, és a chilei sztárokkal kapcsolatos durva problémákat fedi fel.

Arturo Vidalnak speciális orvosi segítségre van szüksége. Túlzottan szereti az alkoholt, nem tud neki ellenállni. Amikor Limából utaztunk haza, a repülőgépen megkérdezte, hogy ihat-e egy sört. Megtiltottam, erre nem sokkal később azt vettem észre, hogy néhány másik játékossal egy üveg whiskeyt isznak.

Gary Medel is szeret szórakozni, bulizni, de szerencsére az alkoholról már leszokott. Mauricio Pinillának a válogatott összetartásain is csak a bulizáson járt esze. Eduardo Vargas pedig minden alkalommal, amikor látom, egyre rosszabbul néz ki.

Alexis Sánchez fülhallgatóval a fülében alszik és ébred, reggeli közben egyedül ül, egy szót sem szól senkihez. Claudio Bravo kapus pedig próbál a csapat vezéreként viselkedni, de valójában nem ő az – idézi Sampaoli szavait az AS.

Vidal alkoholista, Sánchez nem szól senkihez Fotó: Martin BERNETTI / AFP
Olvasói sztorik