Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ismét magyar bírót átkoznak a Bayern Münchennél – VIDEÓ

Búcsúzni kényszerült a bajor gárda...

Néhány hónap elteltével ismét magyar játékvezetővel gyűlt meg a Bayern München baja.

Tavasszal a Bayern München – Real Madrid BL-negyeddöntőben voltak elégedetlenek a bajorok Kassai Viktor tevékenységével – akkor Arturo Vidal kiállítását és egy lesgólt kértek számon a magyar sípmesteren. Ráadásul a klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge egyenesen csalónak nevezte honfitársunkat.

Árulkodó nyilatkozat
Januári klubváltás előtt Alexis és Özil?

Nemrégiben aztán a Bayern München női csapata a Bajnokok Ligájában az angol Chelsea-vel került össze, összesítésében pedig a német csapat 2-2-es döntetlennel, idegenben lőtt kevesebb gólja miatt búcsúzni kényszerült.

Kulcsár Katalin dirigált a visszavágon Fotó: Getty Images

A szerdai visszavágón 2-1-re nyert a Bayern, a mérkőzést pedig Kulcsár Katalin vezette. A Die Welt cikkéből kiderül, hogy a bajorok a magyar játékvezetőt teszik felelőssé a búcsúért, amiért 2-1-es állásnál nem adott meg egy tizenegyest – állításuk szerint Millie Bright kezezett a tizenhatoson belül – a házigazdának. Ráadásul a spori a 88. percben érvénytelenítette a Bayern gólját – vélhetően lökés miatt –, pedig a kétgólos hazai győzelem esetén a Chelsea állt volna kiesésre.

3.14-tól látható a kezezés, 3.38-tól pedig a Bayern meg nem adott találata

– Az első meccsen lesgóllal kaptunk ki, egy ilyen jó ellenféllel szemben, mint a Chelsea, túl sok volt a hibákból, amelyek minket sújtottak. Nem értem a bíró ténykedését, a kárunkra tévedett – nyilatkozta a müncheniek trénere, Thomas Wörle a Die Weltnek.

Az Index szerzője cikkében kiemeli: a Die Weltnél feltehetően nem tudják, hogy Kassai és Kulcsár egy pár a magánéletben is. Az UEFA-nál sem lehet ez ismert, mert elég aggályos lenne, ha ennek ellenére Kulcsárt jelölték volna ki egy Bayern-meccsre.

Olvasói sztorik