Nemzetközi foci

Van egy klub, amely szó szerint mindent megadna Messi aláírásáért

Továbbra sincs meg a hivatalos bejelentés Barcelonában – van, ahol örülnek ennek.

Szóban már többször megerősítette a Barcelona vezetősége, hogy egyezségre jutottak Lionel Messivel, a klasszis argentin azonban hivatalos keretek között még mindig nem szignózta új szerződését. A katalán klubnál 2018 nyarán jár le jelenlegi kontraktusa, vagyis január elsejétől szabadon tárgyalhatna kérőivel egy esetleges nyári váltásról.

Olvastad már?
Barcelonából jön az ETO új edzője – hivatalos

A Barcelonának minden bizonnyal óriási pofon lenne, ha klasszisa ingyen távozna a nyáron, az AS szerint viszont az angol Manchester City éppen erre készül: már mindent előkészítettek az argentin leigazolására.

A lap azt írja, szó szerint mindent megadna az angol klub a támadónak: ő lenne a világ legjobban fizetett játékosa – a hírek szerint ezt már az új barcelonai szerződése is garantálná –, ráadásul már a rokonság „kívánságlistáját” is felmérte a klub, minden téren kiszolgálnák, ha aláírna.

Az AS szerint egyetlen dolog nehezíti a szerződés létrejöttét – Messit anyagi javakkal már igen nehéz motiválni, családjával pedig igencsak jól érzi magát Barcelonában.

A pénzen túl semmi más nem szól a City mellett. Kérdés, kell-e ez Messinek? Fotó: Europress
Olvasói sztorik