Nemzetközi foci

Modric százados győzelemmel ünnepelne

Ha nem nyernek a horvátok, kirúghatják a szövetségi kapitányt.

Luka Modric pénteken lép pályára századik alkalommal a horvát válogatottban. A csapatkapitány nagyon szeretne győzelemmel ünnepelni.

“Remélem, ez a hét a lehető legjobban ér véget, és ez a meccs jó élményként marad meg az emlékezetben” – nyilatkozta Modric.

Ezt olvastad már?

Újabb súlyos csapás az argentin válogatottnál!

A horvátok Finnországot fogadják, ráadásul az ő csoportjuk a világbajnoki selejtezőben: Horvátország és Izland 16-16, míg Törökország és Ukrajna 14-14 ponttal áll két fordulóval a zárás előtt. Modric és társai júniusban kikaptak Izlandon, majd Törökországban is.

“Fontos, hogy beszélgettünk egymással, tudatában vagyunk a várakozásoknak, és tudjuk, mit kell tennünk, hogy kijussunk a világbajnokságra. Remélem, a hátralévő két mérkőzésen megmutatjuk harci szellemünket” – mondta elszántan Modric.

Luka Modric pénteken lesz századszor válogatott Fotó: Europress

Ante Cacic szövetségi kapitány a menesztéséről szóló pletykákra is reagált.

“Nem tudom, honnan jön ez a pesszimizmus. Mi játsszuk a legjobb focit ebben a csoportban, de Izlandon vesztettük a balszerencsés góllal, majd Törökországban is jobbak voltunk, csak nem sikerült betalálnunk. Nincs más tervem, csak a horvát csapatot kijuttatni Oroszországba. Ez a csapat megérdemli, hogy ott legyen, és ott is lesz” – szögezte le.

Az edző nincs könnyű helyzetben, mert sérülés miatt Vedran Corluka, Dejan Lovren, Mateo Kovacic, Milan Badelj és Nikola Kalinic is hiányozni fog.

Olvasói sztorik