Nemzetközi foci

A sztár bevallotta: pizzával dobta arcon Fergusont

Tizenhárom évet kellett várni az őszinte vallomásra.

Majdnem napra pontosan tizenhárom évet kellett várni arra, hogy kiderüljön, ki dobta meg pizzával Sir Alex Fegusont. 2004. októbert 24-én a Manchester United bajnoki mérkőzésen győzte le az Arsenalt (2-0), akkor az ágyúsok negyvenkilenc meccses veretlenségi sorozata szakadt meg.

A lefújás után valaki pizzával dobta meg a manchesteriek akkori mesterét, Sir Alex Fegusont, a minap pedig a Sky One „A League Of Their Own” című műsorának házigazdája, James Corden végre kiderítette az igazságot, vagyis azt, hogy kinek a kezéből repült Ferguson arcába a pizza.

EZT FIGYELD!
Gerard Piqué nem kell a spanyoloknak

– Én voltam – vallotta be a műsor vendége, Cesc Fabregas. – Minden nagyon gyorsan történt, hirtelen zajokat hallottam a játékos-kijáróból, de nem tudtam, mi történhetett. Ezért kimentem a folyosóra a pizza-szeletemmel, és láttam, hogy Sol Campbell, Rio Ferdinand és Martin Keown egymást lökdösik. Közbe akartam avatkozni, de végül csak annyit tettem, hogy elhajítottam a pizzámat, ami valakit eltalált.

A játékos megerősítette, hogy a szelet étel Ferguson arcában landolt.

– Elnézést kérek tettemért, tényleg nem így akartam – nyilatkozta a spanyol, aki csupán 17 éves volt a balul sült dobásnál.

Fabregas elnézést kért tettéért Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik