Nemzetközi foci

Új taktikát választ Conte megtartására a Chelsea

Jöhet a januári nagybevásárlás, már jelöltek is vannak.

Szigetországi sajtóhírek szerint a Chelsea már januárban több nagy fogásara is készül, hogy meggyőzik Antonio Contét a maradásról. Az olasz tréner nyári távozásáról már több helyen cikkeztek, legutóbb az AC Milan kispadjával hozták szóba.

Ezt megelőzve a londoni kékek vezetői télen a Stamford Bridge-re csábítanák a Juventust erősítő Alex Sandro mellett a Manchester City támadóját, Alexis Sánchezt is.

EZT FIGYELD!
Guardiola igent mondott a Bayern vezetőedzőjére

Az olasz mester sajtóhírek szerint nem volt elégedett a Chelsea nyári átigazolási eredményeivel, a mester még több új és tapasztalt játékosban gondolkozott.

Amit az új kiszemeltekről tudni érdemes: Alexis Sánchez szerződése jövő nyáron lejár az Arsenalnál, így vélhetően még januárban lemondanak róla az ágyúsok. A 28 éves chilei iránt a PSG és a Manchester City is érdeklődik. Alex Sandro meghatározó játékos a Juventusnál, a bal szélen bevethető brazil szerződése 2020 nyaráig él Torinóban – piaci értékét a Transfermarkt 35 millió euróra teszi. Alexis Sánchez esetében ez az összeg 65 millió euró körül mozog.

Contéhoz ragaszkodik a Chelsea Fotó: Catherine Ivill – AMA/Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik