Nemzetközi foci

Robben porig alázta Ancelottit

Egyre durvább vádak érik az olasz edző munkáját.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy sajtóhírek szerint Thomas Müller, Frank Ribéry, Arjen Robben, Robert Lewandowski és Jerome Boateng követelték a leghangosabban az olasz edző, Carlo Ancelotti távozását a Bayern München kispadjáról.

KŐKEMÉNY ÍTÉLET!
Sokmilliós büntetés lett a Ronaldo-buzizás vége

A nemzetközi sajtóban az is felreppent, hogy Pep Guardiola intenzív edzésmunkája után a bajor sztárok értetlenül és megdöbbentve álltak a korábbi Real-edző szokatlan módszerei előtt.

A Kicker arról számolt be, hogy a játékosok annyira nem voltak megelégedve az olasz mester lötyögős tréningeivel, hogy titokban, a háta mögött végeztek különedzéseket. A fentebb említett öt játékos sajtóhírek szerint az edzések színvonalával, annak minőségével kicsit sem volt elégedett. Robben egyenesen úgy fogalmazott, hogy a bajorok utánpótlás csapatánál pallérozódó tizenegy esztendős fia is jobb képzésben részesül, mint ő nap, mint nap Ancelotti kezei alatt.

A játékosok – német sajtóhírek szerint – titokban találkoztak és gyakoroltak, hogy a legmagasabb szintet tudják képviselni a tétmérkőzéseken.

Ancelotti edzéseivel kicsit sem voltak elégedettek a Bayern-sztárok Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik