Nemzetközi foci

Dárdai nem tudott elmenni a megítélt büntető mellett

„Nem a legjobb ilyen előjelekkel készülni a Bayern elleni bajnokira.”

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Európa Liga csoportkörének második fordulójában, a J-kvartettben több meglepetés-eredmény is született. Az Athletic Bilbao odahaza szenvedett 1-0-s vereséget az ukrán Zorjától, míg Dárdai Pál Hertha BSC-je a svéd Östersund otthonában maradt pont nélkül. A hazaiak egy büntetővel múlták felül a berlinieket, a vendégek magyar vezetőedzője így értékelt a lefújás után:

Nagyon kapós az olasz sztáredző
Máris befutottak az első állásajánlatok Ancelotti számára

– Jól kezdtük a mérkőzést, de sajnos a vezetést nem sikerült megszereznünk. Meglátásom szerint az ellenünk megítélt büntető nem volt tizenegyes, még nem néztem vissza esetet, de nem fújtam volna be. Jó játékot mutattunk, nem lehetek elégedetlen a csapatommal, voltak gólhelyzeteink, amiket nem sikerült értékesíteni, csak a gól hiányzott játékunkból. Zsinórban két mérkőzésen maradtunk pont nélkül, miközben legalább a döntetlenekre rászolgáltunk volna, nem a legjobb ilyen előjelekkel készülni a Bayern München elleni bajnokira – nyilatkozta Dárdai.

A Hertha BSC vasárnap délután (15:30) hazai környezetben látja vendégül a német rekordbajnokot, amelyet Ancelotti menesztése után már Willy Sagnol irányít. A müncheniek hat forduló után öt ponttal szereztek többet, mint a fővárosiak.

Olvasói sztorik