Nemzetközi foci

Lapátra tennék a Milan edzőjét, ők lehetnek az utódok

Sokba kerülhetnek a nem várt vereségek.

Közel kétszázmillió eurót költött a nyáron erősítésekre az AC Milan, a szezonrajt azonban nem sikerült túl jól, hat fordulót követően a hatodik helyen áll Vincenzo Montella csapata, hátránya pedig hat pont az éllovassal szemben. A piros-feketék már két vereséget is elszenvedtek, a harmadik fordulóban a Lazio, legutóbb pedig a Sampdoria otthonában égtek meg.

Óriási rangadó a BL-ben!
Ez a Real Madrid-kezdőcsapat törné meg a dortmundi átkot

Nem is kellett több, máris felerősödtek azok a hangok, melyek szerint egyre inkább fogy a vezetők türelme a gárda olasz vezetőedzője iránt. A Gazzetta úgy tudja, Fassone ügyvezető igazgató és Mirabelli sportigazgató előtt volt jelenése Montellának a hétvégi vereség után, ahol a vezetők kiemelték, nem fordulhat elő, hogy rendszeresen kikapjanak papíron gyengébb csapatok ellen.

Montellának jelenése volt a vezetőknél Fotó: Europress/AFP

A lap kiemeli, a hétvégi Roma elleni rangadó, és a két hét múlva esedékes milánói derbi döntő befolyással bírhat Montella posztjára. Időközben a football-italia.net azt írja, a Bayern München trénere, Carlo Ancelotti és a Chelsea szakvezetője, Antonio Conte a legesélyesebb a Milan kispadjára Montella távozása esetén.

Olvasói sztorik