Nemzetközi foci

Nem nehéz kitalálni, kit okolnak a Realnál a gyenge eredmények miatt

De azért segítünk: nem a játékosokat és nem is a szakmai stábot.

Nagyon gyengén kezdte a 2017-18-as bajnokságot a Real Madrid, hiszen hat fordulót követően csupán három győzelmet zsebelt be, hátránya pedig már most hét pont az éllovas Barcelonával szemben. A királyi gárdánál pedig megtalálták a ponthullajtások okát, ami nem más, mint a játékvezetők tevékenykedése – olvasható a Marcán.

Micsoda dicséret!
Ez nem semmi: legenda áradozott a magyar támadóról

A Realnál úgy vélik, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke, Ángel Maria Villar korábban összefogott az Atlético Madrid elnökével, Enrique Cerezóval és a Barcelona korábbi vezetőjével, Joan Gasparral a Real Madrid ellen, mivel Florentino Pérez elnök nem támogatta Villart a 2004-es elnökválasztáson. Villar tavaly lemondott posztjáról, miután korrupció gyanúja miatt letartóztatták, ám azóta sem állt helyre a rend a szövetségnél. A királyi gárdánál remélik, olyan változás megy végbe ezután a legfelsőbb szinteken, ami teljes egyenlőséget hoz majd magával, mivel szerintük a mostani döntések sorozata messze van a véletlentől.

Ronaldo ötmeccses eltiltást kapott piros lapja után Fotó: Europress/AFP

A Realnál már a bajnokság kezdete előtt, a Barcelona elleni Szuperkupa-találkozón is szóvá tették a spori tevékenykedését, amikor Luis Suárez műesése után tizenegyes következett. Ezen kívül pedig az eddigi meccseken mintegy öt elmaradt büntetőt kérnek számon a játékvezetőkön a királyiak, Marcelo és Sergio Ramos piros lapját pedig túl szigorúnak ítélik. A spanyol védő az elmúlt héten szót is ejtett a sporik tevékenykedéséről.

– Nem vagyok meglepve, hogy számunkra nem ítélnek tizenegyeseket, nem úgy mint a Barcának – mondta Ramos.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik