Nemzetközi foci

Elképesztő ajánlat Dybaláért: vajon erre nemet tud mondani a Juve?

Két klub maradt állva, nyáron robbanhat a bomba a friss rekorderért.

A legfrissebb szigetországi sajtóhírek szerint a Manchester United nyáron 155 millió fontos ajánlatot készül tenni a Juventusnak Paulo Dybaláért. Az argentin játékos szerződésében nincs kivásárlási záradék – írta meg a Mirror.

JÖN A NAGY BEJELENTÉS!
Nem áll le a Real Madrid: jövő héten újabb klasszis hosszabbít

A lap információi szerint jövő nyáron a manchesteriekkel mellett az FC Barcelona is szeretné megszerezni a torinóiak gólgépjét.

A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta mindeközben közeli ismerősének elismerte: szeretnék megtartani Dybalát, de ha távozni akar, akkor csak a Barcelona vagy a Manchester United jöhet szóba – mivel mindkét klub nagyon élénk érdeklődését mutat a játékos iránt.

Dybalára szemet vetett Jose Mourinho Fotó: Getty Images

Az angol lap ugyanakkor megjegyzi: ha januárban a katalánok végre megszerzik Coutinhót az FC Liverpooltól, akkor nagy valószínűség szerint nyáron nem indítanak ostromot Dybaláért – így a Manchester United esélyei jócskán javulnak.

A dél-amerikai futballistát 2022. június 30-ig köti szerződés a Juventushoz. A mostani versenykiírásban hat bajnoki mérkőzésen már tíz gólnál jár. Dybala szombaton rekorder lett, ugyanis ebben a században még egy játékos sem kezdett hasonló mutatókkal a Serie A-ban.

Olvasói sztorik