Nemzetközi foci

Eljött a pillanat, amire a Real Madrid drukkerei vártak

Letelt Cristiano Ronaldo eltiltása.

Egy mérkőzés még hátravan hétfő este a negyedik fordulóból, de kedden máris rajtol az ötödik a spanyol bajnokságban, amelyben már csak az FC Barcelona százszázalékos.

A katalán csapat a hétvégén két cserejátékosa, Dennis Suárez és Paulinho találatával fordítva gyűjtötte be a három pontot a Getafe vendégeként, kedden pedig hazai pályán az Eibar ellen folytathatja jó sorozatát. Sokáig nem léphet ugyanakkor pályára Ousmane Dembélé: a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért szerződtetett 20 éves francia támadónak a bal lábában egy ínszalag és a combizom is megsérült a szombati találkozón. Emiatt meg kell műteni és várhatóan három és fél, négy hónap pihenőre kényszerül a játékos.

Ezt olvastad már?
Az edző is elmondta véleményét Neymar és Cavani vitájáról

A három győzelemmel és egy döntetlennel második Sevilla a Las Palmast fogadja szerdán, míg a címvédő Real Madrid ugyanaznap a Real Betisszel játszik otthon. A fővárosi csapat vasárnap este San Sebastiánban 3-1-re nyert az addig hibátlanul menetelő Real Sociedad ellen. Még mindig Cristiano Ronaldo nélkül, akinek az ötmérkőzéses eltiltása ugyanakkor ezzel a találkozóval lejárt, így szerdán már pályára léphet. A Real Madrid sorozatban a 73. tétmérkőzésén szerzett gólt, amivel beállította a Pelé-féle brazil Santos 1961 és 1963 között elért világrekordját.

Ronaldo újra bajnokit játszhat Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik