Nemzetközi foci

Hónapokra dőlt ki a Barcelona klasszisa

Nehéz lesz ez így. Hivatalos.

Kora délután az FC Barcelona hivatalosan is megerősítette: Ousmane Dembélé három-négy hónapra dőlt ki sérülés miatt. Kétfejű combizma sérült meg a bal lábában, valószínűleg műteni is kell.

Korábban írtuk:

Nehéz találkozón van túl az FC Barcelona, mely szombaton a Getafe vendégeként nyert 2-1-re a spanyol LaLiga negyedik fordulójában. Az együttes 1-0-s hazai vezetésről fordított a második félidőben – immár Ousmane Dembélé nélkül.

Ezt már láttad?
Ezért nem lesz a Real kapusa a kis Zidane – VIDEÓ

A nyáron igazolt francia válogatott támadó második mérkőzését játszotta a csapatban, azonban a 29. percben le kellett cserélni.

Az első beszámolók szerint combsérülést szenvedett – a legfrissebb spanyol értesülések szerint viszont az ínszalagja sérült meg, felépülése legalább három hetet vesz igénybe. A Mundo Deportivo azt írja, a klub összesen négy tétmeccsen kell, hogy nélkülözze: nem játszhat az Eibar, a Girona, a Sporting Lisszabon és a Las Palmas ellen sem – várhatóan az Atlético elleni, október 14-ére kiírt találkozón térhet vissza. Eközben a beIN azt írja, akár két hónapra is kieshet a játékos.

Dembélé lesérült Fotó: Europress/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik