Nemzetközi foci

Felforgatott csapattal játszik a Barcelona Madridban?

Valverde edző előrevetítette, lehetnek változások.

A két nagy katalán sportlap szerint Ernesto Valverde valamelyest „belenyúl” a Barcelona kezdőcsapatába a szombat délutáni (16.15, tv: Sport2), Getafe elleni bajnoki mérkőzésen. A Sport.es úgy véli, Mascherano, Sergi Roberto és Paulinho is a pályára kerülhet – az utóbbi kettő csereként szállt be a keddi, Juventus elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson (3-0).

Mindez Valverde edző pénteki sajtótájékoztatójából szűrhető le: a szakvezető hosszan beszélt a lehetséges rotációs lehetőségekről.

EZT FIGYELD!
Messi miatt áll a bál a Barcánál, Özil Milánóba költözhet, a Real klasszisa beszólt a katalánoknak

– Több mint tizenegy játékos alkotja a keretet, és mindenkire szükségünk lesz a szezon során. Most a Getafe az ellenfelünk, de egy héten belül három meccset játszva elképzelhető, hogy lesznek változtatások – magyarázta Valverde.

Az eddig kilenc pontot gyűjtő FCB-nek egyébiránt meglehetősen jól megy a három forduló után négy egységgel álló Getafe ellen. Az élvonalba nemrég visszajutó madridi kiscsapat a 2015-16-os évadban 6-0-s és 2-0-s vereséget szenvedett, mint ahogy Messiék 2015 áprilisában is 6-0-ra diadalmaskodtak, igaz azt a meccset Barcelonában vívták.

A várható kezdőcsapatok… Fotó: sport.es
Olvasói sztorik