Nemzetközi foci

Botrány! Mourinho is tudta, hogy a védő részegen járt edzésre

Bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyertek együtt.

Különös sztorival rukkolt elő az Inter korábbi román futballistája, Ianis Zicu, aki a milánói kék-feketék brazil védőjéről, Maiconról nyilatkozott. A már 36 esztendős, 76-szoros válogatott korábbi klasszis hátvéd 2006 és 2012 között bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyert az Interrel, de Zicu elmondása szerint nem volt mindig tiszta az elméje.

– Az Internazionaléban, José Mourinho irányítása alatt volt olyan játékos, aki hétfőnként mindig részeg volt. Mourinho emiatt egyszer össze is hívott mindenki mást. Csapatülést tartottak, ahol az volt a téma, mit lehetne tenni Maicon segítsége érdekében – mondta Zicu a román DIGI Sport-nak.

– Mourinho azt kérdezte a srácoktól: “Hogyan készüljünk, hogy Maicon is a lehető legjobb állapotba kerüljön?” A játékosok emiatt közösen úgy döntöttek, hogy a hétfői edzések legyenek este, hogy ezáltal Maicon is képes legyen kipihentebben, lehetőleg már kijózanodva a többiekkel tréningezni. Ezek a dolgok megtörténnek. Az együttes feladata, hogy eldöntse, hogyan kezelje ezeket.

Mourinho tudta, hogy Maicon részegen jár edzésre Fotó: Europress

Maicon egészen 2012-ig az Interben futballozott, amikor alkoholproblémái miatt távozott az olasz csapattól – írja a goal.com

Olvasói sztorik