Nemzetközi foci

Bogdán sajnálja, hogy a nyáron nem hagyta el a Liverpoolt

Télen mindenképpen váltani akar a magyar kapus.

Hosszú sérülése után már közel áll a visszatéréshez a Liverpool magyar kapusa, Bogdán Ádám. A hálóőr a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a jelenlegi egészségi állapotáról, valamint arról, marad-e télen a „vörösöknél”.

Ezt olvastad már?
Egyre kínosabb helyen Magyarország a világranglistán

– Játékra még nem alkalmas a térdem, kicsit nyögvenyelősen zajlik a rehabilitáció – válaszolta a 20-szoros válogatott játékos. –Többször is belekezdtem futásba és kinti edzésekbe is, de mindig vissza kellett venni. Két napja voltam egy specialistánál, aki megerősítette, hogy az operáció jól sikerült, viszont rengeteg olyan apró kellemetlenség található a térd felszínén, a térdkalács körül, ami mindig is gátolt a rehabilitáció azon részében, hogy izmot építsek. Most azonban úgy érzem, hogy rendben leszek, jövő héten futás, aztán egy hónapon belül már rendesen fogok tudni edzeni. De nem akarom elkiabálni.

– A nyári kölcsönadásról lecsúsztam, sajnálom, hogy nem jött össze – mondta őszintén Bogdán, aki cáfolta azokat a híreket, hogy a Nottingham Forest érdeklődött iránta. – A Liverpoolnál három kapus is előttem van, így nehéz nagyot alakítani. Persze változhatnak a dolgok, de ilyen helyzetből nehéz lesz.

Télen szinte biztosan távozik Bogdán Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik