Nemzetközi foci

Ilyen kiállítás után pofátlanság fellebbezni

Fejbe rúgta, minimális eltiltást kapott, a klubja mégsem hagyja annyiban…

A Liverpool fellebbez Sadio Mané hárommeccses eltiltása ellen: a labdarúgót szombaton azért állították ki, mert fejbe rúgta a Manchester City kapusát, Edersont.

Egybehangzó angol sajtóhírek szerint a Liverpoolnál elismerik a szenegáli csatárnak adott piros lap jogosságát – bár Jürgen Klopp vezetőedző szerint túl szigorú játékvezetői ítélet született, mert Mané nem látta a számára holttérből érkező City-kapust -, de a három találkozóra szóló eltiltást soknak találják – írja az MTI. Mindez azért érthetetlen, mert a Premier League-ben a három meccs a minimum a(z egyből) piros lapos kiállítások után.

EZ TÖRTÉNT
Mutatjuk a horrorsérülést
Így nézett ki Ederson két nappal az eset után

A 25 éves labdarúgó jelen állás szerint nem játszhat a Burnley elleni szombati bajnokin, valamint azt követően a Leicester City elleni Ligakupa-találkozón és bajnoki összecsapáson.

Ederson a pályát szombaton hordágyon, nyakmerevítővel hagyta el. Sérülése az első hírekkel ellentétben – arc- vagy állkapocscsont-törést sem tartottak kizártnak – nem súlyos. A manchesteri klub beszámolója szerint brazil kapusuk hétfőn fejvédőben már edzett.

Mané a legkevésbé sem fogta vissza magát Fotó: Europress
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik