Nemzetközi foci

Bajban a Real Madrid: Ronaldo mellett három másik alapember is hiányzik

Pedig a hétvégén nehéznek tűnő meccset játszanak a bajnokságban.

A címvédő Real Madrid a hozzá hasonlóan még veretlen Levantét fogadja a spanyol bajnokság harmadik fordulójában, és javíthat az előző körben elért valenciai döntetlenjét követően. Zinedine Zidane együttesének két héttel ezelőtti pontvesztése meglepetésnek nevezhető, mivel a csapat úgy kezdte a szezont, ahogy az előzőt a Bajnokok Ligája-győzelemmel lezárta, vagyis bombaformában: az Európai Szuperkupában a Manchester Unitedot, a spanyol Szuperkupában az FC Barcelonát, majd a La Liga nyitókörében a Deportivo La Corunát győzte le fölényesen.

Ezt láttad már?
Micsoda? A másodosztályba igazolt a Real Madrid korábbi sztárja
Négyen is hiányozhatnak az alapcsapatból Fotó: Europress

Valenciában azonban a mérkőzés hajrájához érve a madridiaknak kellett hajtaniuk a pontszerzésért. A madridiaknak papíron nem jelenthet gondot az újonc Levante legyőzése – még az eltiltását töltő Cristiano Ronaldo nélkül sem –, ugyanakkor a vendégek jól kezdték a szezont, előbb a Villarrealt verték, majd a Deportivóval 2-2-es döntetlent játszottak.

A Realnál Ronaldo eltiltása mellett azonban más gond is akad: a managingmadrid.com szerint Casemiro és Keylor Navas sem edzett a csapattal csütörtökön, míg Raphael Varane még mindig lábadozik a sérülése után, azaz egyikük játéka sem biztos. A cikk szerint Varane helyett Nacho vagy Vallejo kezdhet Ramos mellett, Casemirót pedig Marcos Llorente pótolhatja.

Olvasói sztorik