Nemzetközi foci

László Csaba már nyíltan beszél a Fradiról – VIDEÓ

A Fradival is szóba hozott tréner a jövőjéről is beszélt.

Honlapunkon hétről-hétre nyomon követhetik a Semleges Térfél adásait, ahol az NB I-es csapatok szurkolói minden vasárnap kibeszélik az aktuális forduló legizgalmasabb történéseit. Az egyre népszerűbb szurkolói közösség hivatalos oldalán, a semlegesterfel.hu-n ezúttal László Csabával készült interjú. Az előző szezonban a DAC Dunaszardahely trénereként tevékenykedő szakember jelenleg még sehol nem vállalt munkát, és azt is elárulta, hogy miért nem.

Ezt láttad már?
Bale parádés mozdulatát még most is állva tapsolják a nézők – VIDEÓ

– Nem titok, a nyáron lett volna lehetőségem Görögországban és Cipruson is munkát vállalni – nyilatkozta László. – Jelen pillanatban még él egy ázsiai lehetőség is, de úgy beszéltem meg a családommal, hogy nem ez élvezi a prioritást. Per pillanat szeretnék még egy kicsit várni, és ha lehet, akkor Európában maradni egy olyan országban, ahol a futball magasabban jegyzett. Ott ahol alkotni lehet, ahol ambiciózus a csapat a további fejlődésre. De természetesen tudom, hogy ez nem kívánságműsor.

– Ha valamilyen formában tudom segíteni a magyar focit, akkor azt szívesen teszem – válaszolta a székelyudvarhelyi születésű szakember arra a felvetésre, hogy láthatják-e a szurkolók a jövőben újra a Ferencváros kispadján.

A bővebb terjedelmű videóban László Csaba a Ferencvárosnál és a Heartsnál töltött időszakáról is beszél.

Olvasói sztorik