Nemzetközi foci

Óriásit égett a Barcelona pénteken

Sztárok egész soráról maradt le a klub, a csapattervezés teljes csődjéről beszélnek a kritikusok.

Robert Fernándeznek és Albert Solernek lesz mit megmagyaráznia a szombat déli sajtótájékoztatón, ugyanis úgy telt el az átigazolási időszak utolsó napja – a spanyoloknál péntek éjfélkor zárt a játékospiac-, hogy a Barca nem szerződtetett új futballistát. Pedig volt igény az erősítésre, nem véletlen, hogy a katalán sajtó egész nap az esetleges új fiúkról írt.

Szó volt Philippe Coutinhóról, akiről a katalán sajtó szerint péntek este 22.15 magasságában mondott le véglegesen a Barca. Úgy tudni, 160 millió eurót sem sajnáltak volna érte, ám a Liverpool ezt az ajánlatot is kikosarazta. Ángel di Maríát a PSG nem engedte el (80 milliót kért érte…), noha a párizsiaknál is hangosan kopogtattak a spanyolok.

EZT FIGYELD!
Kane-dupla, győztes Hummels-fejes, rommá vert lengyelek – VIDEÓ

A nap folyamán felvetődött Mesut Özil, Paulo Dybala és Rijad Mahrez neve is, ám a „pótmegoldások” eleve nem ígértek sok sikert. Vagyis az FC Barcelona végül „csak” a Semedo, Deulofeu, Paulinho, Dembélé-négyest hozta a nyári igazolási időszakban, ami jóval szerényebb „termés” a vártnál.

Barcelonában egyébként is áll a bál, hiszen a korábbi elnökjelölt, Agustí Benedito pénteken hivatalosan is elindította a bizalmatlansági indítványt a klub elnöksége ellen.

Di María is hátat fordított a Barcának… Fotó: goal.com
Olvasói sztorik