Nemzetközi foci

Nagymellű szépséggel csókolózott Rooney a letartóztatása előtt – FOTÓ

Újabb szaftos részletek kerültek elő az ügyről.

Korábban honlapunk is beszámolt róla, hogy az Everton angol válogatott gólrekorderét, Wayne Rooney-t ittas vezetés miatt letartóztatták. Az üggyel kapcsolatban egy szemtanú közölt újabb szaftos részleteket az angol bulvársajtóval.

Rooney a cheshire-i Bubble Room nevű koktélbárban mulatott, ahol találkozott Laura Simpsonnal. A háromgyerekes, nős focisztár rögtön elkezdte csapni a szelet a dekoratív hölgynek.

– Le sem vette a szemét a kivágott felsőmről. Kérdezgette, hogy mekkorák a melleim, és hogy igaziak-e. Elcsattant egy csók is, de azon kívül csak szórakoztunk, nem vagyok házasságtörő – mesélte az estéről a hölgy a MailOnline-nak.

Laura Simpson így indult a buliba

Simspon elárulta, hogy a focistával volt akkor is, amikor lekapcsolták a rendőrök, de elmondása szerint túlságosan részeg volt ahhoz, hogy emlékezzen mi történt pontosan, de állítása szerint Rooney nem tűnt ittasnak.

Az ügy további pikantériája, hogy Rooney terhes felesége, Coleen állítólag rögtön hazautazott a gyerekekkel a nyaralásukról, hogy férjével legyen. A 31 éves angol ikont időközben hazaengedte a rendőrség.