Nemzetközi foci

Lovrencsics: Még nem lefutott a második helyért való küzdelem

A Fradi és a válogatott szélsője revansra készül a portugálok ellen.

Bernd Storck szövetségi kapitányon kívül két játékos, Lovrencsics Gergő és Pátkai Máté állt a sajtó rendelkezésére szombat este Telkiben. A portugálok elleni vasárnapi vb-selejtező előtt mindkét játékos pozitívan várja az összecsapást.

Ezt olvastad már?
Támadófocit ígér Bernd Storck a portugálok ellen

– Nagyon rövid idő telt el a lettek elleni meccsek óta, igaz én frissebbnek érzem magam, hiszen keveset játszottam – kezdte az univerzális Lovrencsics, akire az eredeti helyén, jobbszélsőként számít a kapitány. – Mindenki készen áll a holnapi meccsre. Mindig is emlékezni fogok a portugálok elleni Eb-találkozóra, örök élmény marad. Revansot szeretnénk venni hazai pályán a lisszaboni vereségünkért, valamint a szurkolóinknak is szeretnénk örömöt okozni. Úgy vesszük, hogy még nem lefutott a második helyért való küzdelem.

Lovrencsics revansot venne Fotó: Europress/AFP

– Nagyon bízom benne, hogy jól sikerült a regenerálódás – vette át a szót Pátkai Máté. – Személy szerint mostanában folyamatosan nagy terhelést kapok, heti két meccset játszok. Remélem, hogy a portugálok ellen jó eredményt tudunk elérni. Vasárnap ellenfelünk erősebb, mint a lett, de nem is olyan régen játszottam a Bordeaux és a Partizan Beográd ellen is, amelyek szintén nagyon kemény csapatok, remélem, hogy ezek a találkozók kellőképpen fel tudtak készíteni. A válogatott mindig más, hiszen egy nemzetet képviselsz, még nagyobb felelősséggel jár. Nem igazán volt még futballélményem portugál csapat ellen, sem a korosztályos válogatottban, sem klubcsapatoknál. Szeretem a portugál focit, de ezúttal jó lenne, ha nem ők örülnének – zárta a Videoton középpályása.

Pátkai szomorú portugálokat látna vasárnap Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik