Nemzetközi foci

Neymar megfúrja a Balcelona igazolását?

Valami nagyon nem tetszhetett a brazilnak Barcelonában, másnak sem ajánlja, hogy ...

Miután rekordösszegért, 222 millió euróért elhagyta a Katalánokat, Neymar tett pár kijelentést, ami felbőszítette korábbi munkaadóját, és úgy tűnik, mélyebben gyökereznek a gondok.

Hosszú ideje beszélik, hogy a Barcelona szeretné megszerezni a Liverpooltól Philippe Coutinhót, de Neymar szerint hiba lenne elhagynia az Anfieldet.

Ezt olvastad már?

Csapatot találhat magának a Bayernnél mellőzött középpályás

A brazil válogatott Ecuador és Kolumbia elleni vb-selejtezőire készül, a két játékos ezért az elkövetkező napokat közös edzőtáborban tölti. A brazil Estadao szerint mikor Coutinho a Barcáról érdeklődött Neymarnál, a PSG támadója azt mondta neki, maradjon inkább Liverpoolban, úgy jobban jár.

Neymar tanácsára marad Liverpoolban Coutinho? Fotó: Europress/AFP

Nem tudni, mennyiben befolyásolhatja ez Coutinho döntését, illetve az is kérdéses, mennyire számol komolyan a Barcelona a megszerzésével, mindenesetre érdekes, hogy Neymar ismét borzolhatja a kedélyeket Katalóniában.

Mint ismert, korábban Neymar azt mondta, nem ért egyet azokkal, akik szerint a Barcelonát elhagyni egyenlő a halállal, hiszen ő csak a csapat elhagyása után kezdett el igazán élni.

Olvasói sztorik