Nemzetközi foci

Mindenben megegyezett a Barcelonával, de a klubja nem engedi – HIVATALOS

Az egyik fő jelölt volt a katalánoknál, most megszólal.

Jean Michael Seri, a Nice középpályása már mindenben megegyezett a Barcelonával, de klubja szabotálta az átigazolást – írja az origo.hu.

Jean-Pierre Rivere elnök nemrég úgy fogalmazott, hogy „ha valaki leteszi Seri 40 milliós kivásárlási árát, akár már holnap mehet”. A hírek szerint a Nice–Napoli BL-selejtező alatt a Barca a klubnál járt, hogy véglegesítse a transzfert, de a tárgyalások elakadtak.

Ezt olvastad már?
Sergio Ramos nemes gesztust tett a Barca-sztár felé

– Nem fogok hazudni, rosszul érzem magam. Összetörték az álmomat, hogy a Barcában játszhassak, és ez borzalmas. Megpróbálok nem gondolni rá, de nehéz elfelejteni, hogy a Barca azért volt itt, hogy véglegessé tegye az átigazolásomat – mondta Seri, aki szerint azért nem játszott a hétvégi, Amiens ellen 3–0-ra elveszített bajnokin, mert nem tudott a futballra koncentrálni.

– Amikor megtudtam, hogy a Barca játékosa lehetek, boldogan mentem haza, aztán másnap hallottam az új híreket. Megdöbbentett, hogy hirtelen elakadtak a tárgyalások. Amikor bementem a Nice irodájába, a klub vezetői nem szóltak egy szót sem és nem is néztek a szemembe. Tettek nekem egy ígéretet, amit aztán megszegtek. Több pénzt kértek a Barcától, mint amiben megegyeztek – fogalmazott az elefántcsontparti játékos.

Fotó: Europress

Seri elutasította azt a felvetést, hogy a Napoli elleni rossz játéka miatt nem mehetett a Barcához.

– Nem a Napoli elleni gyenge teljesítményem áll a háttérben.
Komolyan bárki is azt gondolja, hogy a Barca kifizetne ennyi pénzt úgy, hogy nem ismeri a játékost?

Nagy kérdés mi lesz Serivel, akit ezek után valószínűleg már nem lát szívesen a Nice. Aggódnia viszont nem kell, mert a Barcán kívül is sorban állnak érte az európai topklubok.

Olvasói sztorik