Nemzetközi foci

Erre a remek játékosra vadászhat a Dortmund

Ousmane Dembélé eladása után pénz is lenne rá.

Az Ajax támadója, Kasper Dolberg lehet az egyik kiszemelt Dortmundban, ha megkapják a Barcelonától a 105 millió eurót Dembélé eladása után.

Az egész pletykát Christoph Metzelder indította el, aki tegnap a Dortmund bajnokijának közvetítése közben kíváncsiskodott Peter Bosznál, a sárga-feketék edzőjénél, hogy el tudná-e képzelni csapatában a dán játékost.

Ezt olvastad már?

Válogatott középpályást igazolt a Fradi

„Várnunk kell még. Azt hiszem, igen, de még semmi sem száz százalékig biztos” – fogalmazott félreérthetően Bosz.

Bosz elszólta magát? Fotó: Europress/AFP

Az internet azonnal felrobbant, az elszólásról az átigazolási ügyekben naprakész Transfermarkt is beszámolt, pedig lehet, hogy a holland edző csak Dembélé átigazolásáról beszélt. Ettől függetlenül az is kivehető volt szavaiból, hogy szívesen látná az előző idényben EL-döntőig jutó támadót a csapatában.

Dortmundban igyekeznek hűteni a kedélyeket, Hans-Joachim Watzke, a klub vezérigazgatója egyből leszögezte, hogy nem keresnek középcsatárt, Dembélét biztosan nem Dolberggel pótolnák. Ugyanakkor hozzátette: ha a Dortmund középső támadót szeretne igazolni, a 19 éves dán is jelölt lehetne.

Annyi biztos, hogy a Dembéléért kapott pénzből nem csak szélsőt tud majd venni a Borussia és az is bizonyos, hogy ha tartani akarja a lépést a Bayern Münchennel, nem árt, ha bővíti a keretét, így akár Watzkéék még meg is kereshetik az Ajaxot egy ajánlattal.

Más hírek szerint egyébként a legvalószínűbb, hogy Dembélét az ukrán válogatott sztárjával, Andrij Jarmolenkóval vagy a most PSG-ben futballozó Julian Draxlerrel fogja pótolni a BVB.

Olvasói sztorik