Nemzetközi foci

Balhé! Lemondta a válogatottságot a Roma klasszisa

Kiakadt a szövetségi kapitányra.

Az AS Roma középpályása, Radja Nainggolan kiakadt, amiért ismét kimaradt a belga válogatott keretéből. A 29 éves klasszis úgy döntött, hogy Roberto Martínez szövetségi kapitány irányítása alatt nem is lép pályára a nemzeti csapatban.

– A kapitány felhívott a kerethirdetés előtt, és azt mondta, hogy nem koncentráltam eléggé a júniusi selejtezőkön. Majdnem felrobbantam, amikor ezt meghallottam – kezdte a Nieuwsblad lapnak Nainggolan, aki azzal is felbosszantotta Martínez kapitányt, hogy az egyik meccs előtt elkésett a taktikai értekezletről.

– 37 másodpercet késtem, mert várnom kellett a liftre. Nem voltam azonban egyedül, más játékosok is késtek. Mostantól nem lépek pályára a válogatottban. Nincs értelme. Behívja Youri Tielemanst, aki perceket játszik csak a Monacóban.

– Amikor Roberto Martínezt kinevezték, azt mondta, fontos, hogy a válogatott tagjai topligákban játsszanak. Axel Witsel például most Kínában szerepel, így ez már nem érvényes. Nincs ezzel gond, de még én javuljak? Ne már…A szövetségi kapitánnyal Ibizán ugyanabban az étteremben voltunk, de még csak nem is köszönt. Hogy lehet így együtt dolgozni?- fakadt ki Nainggolan, aki a nyáron a Chelsea és a Manchester United hívására is nemet mondott.

Nainggolan lemondta a válogatottságot Fotó: Europress
Olvasói sztorik