Nemzetközi foci

Három sztárral erősíthet a Juventus – ingyen

Kemény tárgyalások várnak a torinóiakra.

Az olasz bajnok Juventus jövőre ingyen szerezheti meg Emre Cant, és rajta kívül még két másik játékost – írja a juventusfc.hu. A honlap azt írja, a torinói csapat több ajánlatot is tett már a Liverpool török középpályásáért, azonban az átigazolás esélye mindig is csekély volt. A La Gazzetta dello Sport szerint azonban a Juve jövő nyáron visszatérhet Canért, és ingyen igazolhatja le 2018 nyarán, mivel még mindig nem hosszabbított, és egyes információk szerint azért nem is akar, mert jövő nyáron távozni szeretne Liverpoolból.

Emre Can Fotó: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Emre Can nem az egyetlen játékos, aki jövőre igazolhat Torinóba. Idén a Keita Baldéért folytatott tárgyalások zátonyra futottak a Lazióval, a római klub az összes ajánlatot visszautasította. Nem szívesen engednék el a szélsőt alacsonyabb összegért, mint az általuk kért 30 millió euró, annak ellenére, hogy már csak egy év van hátra a futballista szerződéséből, és elutasította a hosszabbítás lehetőségét. Az Inter a hírek szerint még idén nyáron megszerezheti őt, és továbbra is készek letenni egy 20 millió euró körüli összeget a Lazio asztalára, azonban ha a 22 éves játékos marad a fővárosban, jövő nyáron ingyen távozik, mivel a szíve Torinóba húzza, és a nyár elejétől kezdve aktívan a Juventus mellett tette le a voksát.

Nemcsak Keita maradhat Olaszországon belül, ha klubot vált. Stefan De Vrijt egész nyáron szóba hozták a Juventusszal, és állítólag nagyon szeretne klubot váltani. Ő egy újabb játékos, akinek szerződése 2018 nyarán jár le, és a jól értesült újságíró, Niccolo Ceccarini szerint De Vris valószínűleg minden ajánlatot visszautasít amiatt, hogy jövő nyáron Torinóba igazolhasson – ingyen.

Keita Baldé Fotó: Marco Rosi/Getty Images