Nemzetközi foci

BL-főtáblás klubba igazol a magyar válogatott támadó

A labdarúgó mindenben megegyezett csapatával.

A Nemzeti Sport Online írta meg, hogy Sallai Roland, a Puskás Akadémia háromszoros válogatott labdarúgója mindenben megegyezett a ciprusi APOEL Nicosiával, már csak a két klubnak kell megállapodnia az átigazoláshoz.

– Hetek óta tárgyalásban állunk az APOEL elnökével – mondta az nso.hu-nak Gerasimos Zapatinas, a játékos menedzsere. – Viszonylag gyorsan sikerült is megállapodni a játékosnak és a klubnak, minden részletben megegyeztek. Úgy vélem, hogy a két klub is dűlőre juthat egymással, akár már 24 órán belül. Mi legalább is ezért dolgozunk. Annyit még elárulhatok, hogy a vételár már nem vita tárgya, inkább a kifizetés módjáról és idejéről folyik az egyeztetés.

A ciprusi APOEL Nicosia a BL főtábláján szerepel. Az úgynevezett halálcsoportba kerültek a Real Madrid, a Borussia Dortmund és a Tottenham mellé.

– Még nem akarom magam beleélni semmibe, de jó eljátszani a gondolattal, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhetek, igazi sztárcsapatok ellen. Rendkívül korrekt és vonzó ajánlatot kaptam az APOEL-től, és úgy vélem, fejlődésem, pályafutásom szempontjából jó döntés lehet a ciprusi szerződés. Bízom benne, hogy rövidesen eldőlhet mindez… – fogalmazott Sallai.

Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik