Nemzetközi foci

Elképesztő! Hat kulcsjátékosával is hosszabbít a Real Madrid

Érinthetetlenné teszi értékeit a BL-címvédő.

Egy héten belül hat kulcsjátékos szerződéshosszabbítását jelenheti be a Real Madrid együttese – adta hírül a Marca. Ha ez megtörténik, akkor lényegében alig marad valaki a királyi gárdánál, aki nem lesz legalább 2021-ig bebetonozva a Madridba.

A hosszabbításhullám szerepe kettős: semmilyen szempontból nem szeretnének olyan helyzetbe kerülni, mint a Barcelona került Neymarral, így a fiatal tehetségeket a hosszabbítás mellett igen súlyos kivásárlási záradékkal kötnék magukhoz, míg a többi játékost majdhogynem karrierjük végéig megtartanák.

A hatos, akikkel tárgyalnak Isco, Marco Asensio, Raphael Varane, Dani Carvajal, Marcelo és Karim Benzema. A spanyol lap úgy értesült, hogy:

– Isco 2021-ig hosszabbítana, szerződésében pedig rögzítenék, hogy 700 millió euró alatt nem igazolhatná le más csapat.

– A tavaly nyáron új szerződést kapó Marco Asensio 2023-ig írna alá.

– Marcelo és Daniel Carvajal, illetve Varane is 2022-ig kapna új szerződést.

– Karim Benzema szerződését pedig 2021-ig, vagyis két évvel toldanák meg.

Isco kivásárlási árát 700 millió euróban határozza meg a Real Madrid Fotó: Europress
Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!