Nemzetközi foci

Beleszálltak Mbappéba a Monaco ultrái

A drukkerek közleményt adtak ki a játékos ügyével kapcsolatban.

Az utóbbi időben egyre több hír jelent meg Kylian Mbappé PSG-hez való igazolásáról. A Monaco szurkolói most nyílt levélben reagáltak a játékos átigazolása ügyében – adta hírül a goal.com

A közlemény

Jól indult számunkra a szezon, begyűjtöttünk pár jó eredményt. Szorosan figyelemmel kísérjük a Monaco híreit. A mai napon, mi, az Ultras Monaco reagálni akarunk az egyik játékosunk ügyében. Az elmúlt időszakban a média által leírt összegeket felháborítónak és meglepőnek tartjuk a Mbappé-transzfer kapcsán, de véleményünk szerint a fizetési igénye is elég magas a futballistának. Egyik játékos sem felbecsülhetetlen, és nem érdemel meg annyi milliót.
Hiszünk a futball népszerűségében, a mezeknek az értékében és a klub iránti tiszteletben, ahol felnőttünk. Nem tudjuk elfogadni ezt a viselkedést és a fizetési igényt, mivel a tavalyi évben sok mérkőzésen nem bizonyított semmit.
Szeretnénk emlékeztetni Mbappét és az őt körülvevőket, hogy egyik játékos sem nagyobb a Monacónál.
Élénken reméljük, hogy az útmutatásunkkal kellő segítséget adtunk a végleges döntéshez, ha a játékos fizetési igénye igaz. Azonban figyelembe kell venniük azt is, hogy nem erősíthetünk egy rivális csapatot (PSG), hogy elhódítsa a bajnoki trófeát. A vezetés érkezése óta megmutatta a képességeit, és hiszünk bennük, hogy olyan csapatot tudnak építeni, amely meg tudja védeni a bajnoki címet. Mbappéval, vagy nélküle.

A szurkolóknak nem tetszik a Mbappé körüli felhajtás Fotó: Europress / Getty
Olvasói sztorik