Nemzetközi foci

Jön az újabb Real Madrid-gólzuhatag?

Kilenc meccse csak nyeli a találatokat a Depor.

Amilyen felhős az ég a barcelonaiak felett, olyan vidám az élet a Real Madrid háza táján. A Zidane-sereg kedvét még az sem tudja elrontani, hogy az ötmeccses eltiltását töltő szupersztár, Cristiano Ronaldo nem léphet pályára a LaLiga első fordulójában. A fővárosiak a Deportivo La Coruna vendégeként lépnek pályára a Riazorban (22.15, tv: Sport1), márpedig ez a párosítás nem sok jóval kecsegtet a kiscsapat számára.

Minden sorozatot figyelembe véve a Real megnyerte a legutóbbi kilenc (!) összecsapást, az ezeken összehozott 37-8-as gólkülönbség pedig egészen elképesztő.

OLVASTAD MÁR?
Griezmann a bírónak: besz*ri alak vagy!

A Depor a 16. helyen zárt legutóbb, sokkal jobb szereplésre ebben az évadban sem számíthat, még úgy sem, hogy megszerezte a Valenciától Bakkalit. A címvédőnél minden bizonnyal Bale, Benzema és Isco rohamoz majd, a spanyol lapok szerint Modric, Casemiro és Kroos szerepel a középpályán.

CR-t leszámítva tehát alighanem a madridi gálacsapatot láthatjuk este, és minden remény megvan rá, hogy újabb gólparádé szemtanúi legyünk (legutóbb 6-2-re, három éve 8-2-re győzött a Riazorban a Real).

A várható kezdőcsapatok Fotó: Mundo Deportivo
Olvasói sztorik