Nemzetközi foci

Donnarumma elárulta, miért döntött az AC Milan mellett

A milánói szurkolók vélhetően újra szívükbe zárják a tinikapust.

Az olasz Corriere della Serának adott hosszabb interjút az AC Milan fiatal kapusa, Gianluigi Donnarumma, aki elárulta, végül miért hosszabbított 2021 nyaráig a milánóiakkal.

– Számos ajánlatot utasítottam vissza, és sok pénzről mondtam le, azért, hogy az otthonomban maradhassak. A döntésem nem a pénzről szólt. Élvezni szeretném az életemet, a lehető legtöbb időt a családommal és a barátnőmmel tölteni, a pénz csak másodlagos számomra.

Ezt olvastad már?
A Manchester United elengedi De Geát, ha…

– Amikor az U21-es Eb-n a szurkolók dollárokkal dobáltak, észre sem vettem, mi zajlik körülöttem. Csak a lefújás után a felvételeket visszanézve realizálódott bennem, mi történt a pályán. Nagyon mérges voltam, de csak az a volt a célom, hogy a tornára koncentráljak, miközben nagyon sajnáltam, hogy a drukkerek azt hitték, elárultam őket.

– PSG vagy Real Madrid? Őszintén mondom, egy ajánlaton sem gondolkoztam el, mivel kizárólag az AC Milanra szeretnék koncentrálni. Kicsit tartottam attól, milyen lesz visszatérni a San Siróba, nem tudtam, hogyan fogad majd a tömeg. Szerencsére ugyanúgy üdvözöltek, mint az elmúlt szezonban, remek érzés volt újra átélni a szeretetüket.

Donnarummát nem a pénz motiválja Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik