Nemzetközi foci

Eldőlt a sorsa? Mbappé nincs ott a Monaco utazó keretében

Akár már a hétvégén véget érhet a tinizseni szappanoperája.

Könnyen előfordulhat, hogy már ezen a héten eldől Kylian Mbappé jövője. Mint ismert, a Monaco 18 éves tinisztárját a nyáron a Real Madriddal és a Paris Saint-Germainnel is szóba hozták, utóbbi a hírek szerint őrült összeget is fizetne érte.

Mbappé a legutóbbi, Dijon elleni bajnokit a cserepadon ülte végig, és lehet annak üzenete, hogy a péntek esti, Metz elleni meccsre már az utazó keretbe sem került be.

A köztudatba tavasszal berobbanó csatár kimaradása természetesen újabb pletykákra ad okot, ugyanis állítólag megegyezés előtt áll valamelyik klubbal, minden bizonnyal a PSG-vel, aki a hírek szerint 180 millió eurót kínál a játékosért a Monacónak.

A hercegségiek vezetőedzője, Leonardo Jardim sajtótájékoztatón elmondta, a Dijon ellen azért nem küldte pályára Mbappét, mert kisebb térdsérülése volt, most pedig az az indok, hogy nincs megfelelő formában.

– Nem jó dolog, amikor egy 18 éves gyerek körül ekkora viharok vannak. A mi dolgunk az, hogy megóvjuk ettől. Az én filozófiám szerint csak az lép pályára, aki 100 százalékos állapotban van, de Kylian nincs abban. Nem jó dolog, amikor minden nap azt olvassa, hogy egyik napról a másikra 15-szeresére nő a fizetése.

Mbappé már az utazó keretben sincs Fotó: Europress / Getty