Nemzetközi foci

Neymar hiánya miatt szenved a Barcelona?

Valverde is elismerte, nincs rendben a csapat egyensúlya.

Megmutattuk, hogy a Paris Saint-Germainnél egyszerűen látják az FC Barcelona kudarcainak okát: a franciák szerint, ami dönt, az a Neymar-faktor. De valóban ilyen egyszerű a képlet? Az MSN felbomlására vezethető vissza a Real Madrid elleni két Szuperkupa-vereség?

Az új edző, Ernesto Valverde elismerte, hogy az oda-visszavágós zakó után nagyobb lett rajta a nyomás, és nem titkolta, újra rendbe kell tenni az együttes egyensúlyát.

HALLOTTAD?
Simeone ötéves megállapodást kötött új csapatával – hivatalos

A Rangadó a spanyol futballt jól ismerő Várhidi Pétert kérdezte Neymar hiányáról.

– Biztos vagyok benne, hogy nem a távozó brazil miatt kapott ki a Barcelona – kezdte a korábbi szövetségi kapitány, a Sport Tv szakkommentátora. – A visszaesés oka sokkal inkább az új edző, akinek időre van szüksége ahhoz, hogy a saját képére formálja a csapatot. Amíg a Barca váltott, a Real Madridnál minden maradt a régiben, és ez a stabilitás nagyszerű teljesítményt jelent. Neymar szenzációs labdarúgó, a csapatjátékból is kivette a részét, és később kiütközhet a hiánya, de garantáltan pótolni fogják, valószínűleg nem is egy klasszissal. Vagyis a visszaesés átmeneti, hamarosan felpörög majd a Barca.

Sok Barca-rajongónak fáj, hogy megbomlott az MSN Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik