Nemzetközi foci

Figyelem, új időpontban kezdődnek a LaLiga-meccsek!

Pénteken indul az idény, nem árt képben lenni.

La Liga, 1. forduló

Péntek
Leganés–Alavés, 20.15
Valencia–Las Palmas, 22.15
Szombat
Celta Vigo–Real Sociedad, 18.15
Girona–Atlético Madrid, 20.15
Sevilla–Espanyol, 22.15
Vasárnap
Athletic Bilbao–Getafe, 18.15
FC Barcelona–Real Betis, 20.15
Deportivo La Coruna–Real Madrid, 22.15
Hétfő
Levante–Villarreal, 20.15
Málaga–Eibar, 22.00

A címvédő Real Madrid a Deportivo La Coruna vendégeként kezdi meg szereplését a spanyol élvonal hétvégi nyitófordulójában. Zinédine Zidane friss spanyol Szuperkupa-győztes alakulata remek formában várja a vasárnap késő esti LaLiga-találkozót – az FC Barcelona elleni kettős győzelemmel szerezte meg a trófeát -, s immár sorozatban 68 tétmérkőzésen szerzett gólt. Az egymás elleni mérleg is a királyi gárda sikerét vetíti előre: legutóbbi nyolc összecsapásukat a fővárosi együttes nyerte, a Deportivo 2011 februárjában vett el pontot a Real Madridtól.

Modricék a spanyol bajnokság nyári „időszámítása” szerint 22.15-től futballoznak, emellett 18.15-től és 20.15-től is kezdődnek mérkőzéseket, melyeket hazánkban továbbra is a Sport Televízió közvetít. A megszokott időpontokra egyébiránt a szeptemberi válogatott szünet után állnak vissza a csapatok, amikor már nem lesz olyan forróság Spanyolországban.

LÁTTAD?
Egyetlen fotóval porrá alázta a Barcát a PSG
Piqué: mélyponton a Barcelona

A legutóbb ezüstérmes Barcelona a Betist fogadja, s az első győztes tétmérkőzésére készül az új szakvezető, Ernesto Valverde irányításával – írja az MTI. A világrekordot jelentő összegért a Paris Saint-Germainthez szerződött Neymar helyettesítését egyelőre nem sikerült megoldania a katalán gárdának, a szintén új edző, Quique Setien vezette sevillai alakulat ellen azonban így is joggal bízhat a három pont megszerzésében.

Vasárnap este 22.15-kor kezd a Real Madrid Fotó: Europress
Olvasói sztorik