Nemzetközi foci

Fontos “magyar” meccset tűz műsorára az M4

A dunaszerdahelyi csapatért izgulhatunk.

Különleges sporteseménnyel is ünnepel az M4 Sport az Államalapítás ünnepén – élőben a Dunaszerdahely DAC – Zsolna összecsapás augusztus 20-án – írja közleményében az MTVA.

OLVASTAD MÁR?
Matuidi aláírt új klubjához

Történelmi jelentőségű megállapodást kötött a közmédia: a Felvidék legfontosabb labdarúgóklubjának mérkőzéseiből legalább négyet közvetít élőben az M4 Sport. Az első mérkőzés a DAC – Zsolna augusztus 20-án, 18.30 kor lesz látható az M4 Sporton, a Magyar Államalapítás ünnepén. A további három mérkőzés a közmédia által szabadon választható lesz.

– Büszkék vagyunk arra, hogy az MTVA egyre természetesebben teljesíti alapításkor kitűzött küldetését, és beszámol, hírt ad, tudósít a határon túli magyarság jeles kulturális-, közéleti-, vagy éppen sporthíreiről. Arra külön büszkék vagyunk, hogy Magyarország születésnapját, az Államalapítást egy különleges sporteseménnyel is megünnepelhetjük az M4 Sporton, és ezzel egészítjük ki azt a színes közvetítés-sorozatot, amellyel napközben a Dunán, az M1-en és a Duna Worldön készülünk a teljes Kárpát-medencéből – értékelte a történelmi megállapodást Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.

Olvasói sztorik