Nemzetközi foci

„Ha nem igazol, bajban lesz a Chelsea”

A népszerű szakértő szerint Antonio Conte jobban teszi, ha belehúz a következő két hétben.

Tegnap meglepő vereséget szenvedett a Stamford Bridge-en a Chelsea a Burnley ellen a Premier League első fordulójában. Egy meccsből általában nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de van, aki figyelmeztet: az előző idényhez képest csak gyengült a bajnok.

Paul Merson, a SkySports szakkommentátora amondó, mélyítenie kell a keretét a Chelsea-nek, különben aligha álmodhat a címvédésről.

– Amilyen erős a Premier League, egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy otthon pontokat hullajts a Burnley ellen – mondta Merson.

Vereséggel nyitott a Chelsea Fotó: Getty Images

Az egykori Arsenal-játékos szerint a bajnokcsapatból kiváló John Terry és Nemanja Matics nagyon fog hiányozni ebben a szezonban Antonio Conténak, nem beszélve arról, hogy Diego Costa távozása is a küszöbön áll. Az egyetlen minőségi igazolás, Álvaro Morata nem jelenthet gyógyírt mindenre.

– Nincs mese, augusztus 31-ig be kell vásárolniuk. Nem akarom megbántani a padon ücsörgő játékosokat, de nagyobb merítési lehetőségre van szükség, ha a csapat komoly célokat akar kitűzni maga elé – kritizálta a Chelsea keretét Merson.

(skysports.com)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik