Nemzetközi foci

Légióskörkép: nem várt pofonba szaladtak bele Nagy Ádámék

Kevés honfitársunk kapott lehetőséget szombaton.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Óriási meglepetésre 3-0-ra kikapott az élvonalban szereplő Bologna hazai pályán a másodosztályú Frosinonétől az Olasz Kupában, Nagy Ádám együttese így nem jutott a legjobb 32 csapat közé. A magyar középpályás kezdőként 76 percet töltött a pályán.

Varga Barnabás ezúttal sem került be a Mattersburg keretébe az osztrák élvonal negyedik körében, csapata 0-0-t játszott a St. Pölten vendégeként.

Nagyék hamar búcsúztak a Kupától Fotó: Getty Images

Továbbra is sérüléssel bajlódik Szalai Ádám, így honfitársunkat nem nevezte az Erfurt elleni Német Kupa-találkozóra a Hoffenheim, amely végül 1-0-ra nyert és bejutott a legjobb 32 csapat közé.

Vécsei Bálint sem volt részese a Lugano 6-0-s győzelmének a Svájci Kupában. A Bassecourt elleni sima győzelemmel így a Lugano is a legjobb 32 között.

Feczesin Róbert a Csonnam kezdőjében kapott helyet a dél-koreai pontvadászat 26. fordulójában. A magyar csatár végig a pályán volt a Csonbuk elleni 1-1-re végződő találkozón.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik