Nemzetközi foci

Lesz-e újabb Leicester-csoda? Ezerszeres oddsok a PL győztesére

Pogba gólkirályi címével nagyon lehet kaszálni.

A hétvégén rajtol a Premier League 2017-2018-as idénye, pénteken az Arsenal–Leicester City találkozóval kezdetét veszi az angol klubszezon, majd szombaton újabb hét, vasárnap zárásként pedig két mérkőzést rendeznek.

Összeállításunkban megnéztük, hogy a népszerű fogadóirodák a rajt előtt melyik csapat végső sikerét valószínűsítik, illetve kit várnak gólkirálynak.

Guardiola csúcsra vezeti a Manchester Cityt?

A Manchester City legutóbb a 2013-2014-es évad végén ülhetett fel a Premier League trónjára, most a fogadóirodák szerint Guardiola éve következhet Manchesterben, hiszen a City sikeréért alig háromszoros pénzt fizetnek. A kékek nagy riválisa a bajnokságban a Manchester United lehet, a fenti listán dobogósok a vörös ördögök, José Mourinho fiainak végső sikerével több, mint négyszeres pénzt tehetünk zsebre. A listán bronzérmes a Chelsea (4.45-ös odds), őket a Tottenham (10.25), az Arsenal (12.5), valamint Liverpool FC (12.75) követi.

A bukiknál a Manchester City a favorit Fotó: Getty Images

Az emlékezetes Leicester-csoda után nem árt óvatosnak lenni a „sötét lovakkal”, ennek ellenére előzetesen a kiscsapatok végső sikerével óriásit lehet kaszálni. Ha a Huddersfield mellett tesszük le a voksunkat, 1650-szeres pénzt nyerhetünk, de hasonlóan brutális szorzók szerepelnek a Brighton (1300), a Burnley (1200) és a Watford (1100) neve mellett is.

Kane manchesteri riválist kap?

Ami pedig a gólkirályokat illeti: a legtöbb fogadóiroda szerint a cím várományosa a Spurs zsenije, Harry Kane, őt a sorban a manchesteriek lehetséges új csodafegyvere, Romelu Lukaku, illetve Sergio Agüero (Manchester City) követi. Mindez a számok nyelvén azt jelenti, hogy az angol játékos végső sikere esetén pénzüket megháromszorozhatjuk, a belga csatár gólkirályi címe négyszeres pénzt fizet, míg az argentin lehetséges királysága hétszerest.

A bukik sokat várnak a Manchester City fiataljától, Gabriel Jesústól (9-szeres odds), a Chelsea új fiújától, Alvaro Morátától (10.00) és az Arsenal friss igazolásától, Alexandre Lacazette-től (12.00) is.

Akikre érdemes figyelni: Pogbával nagyon lehet kaszálni

Ha Marcus Rashfordnál (Manchester United) nem lesz eredményesebb játékos a PL-ben, pénzünk több mint harmincszorosát vihetjük haza, Jamie Vardy (Leicester City) neve mellett negyvenszeres szorzó szerepel, ha pedig a rutinos Wayne Rooney Everton-mezben szárnyal újra, akkor még hatvanhatszoros pénzt is kaszálhatunk. Pogba elsődleges feladata Manchesterben nem a gólgyártás, de ha gólkirály lenne, kétszázszoros (!) pénzt lehetne vele nyerni.

Olvasói sztorik