Nemzetközi foci

Topcsapatok hívják, távozna a Spurs válogatott sztárja

Az angol játékos úgy érzi, a Tottenhamnél nem keres eleget.

A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur angol válogatott védője, Danny Rose egy interjúban elárulta, megfelelő ajánlat esetén elgondolkodna a távozáson. A 27 éves baloldali hátvéd hozzátette, szerinte szerinte a Spursnél a játékosok nem keresnek eleget a teljesítményükhöz képest.

OLVASTAD MÁR?
“A kiszemelt klubja elutasította a Barca 100 milliós ajánlatát”

A 12-szeres angol válogatott balbekket a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel is összeboronálták a nyáron, és a nyilatkozata alapján nem lenne meglepő, ha távozna a White Hart Lane-ről.

– Trófeákat akarok nyerni, de kezdek kifutni az időből. Nem szeretnék olyan pályafutást, amelyből kimaradnak a győzelmek, a nagy címek. Győzni akarok, a kudarcokat nem nekem találták ki. Nem azt mondom, hogy mindenképp szeretnék távozni, de ha megfelelő ajánlat érkezik értem, ki fogom nyitni a szám. A Tottenhamnél a játékosok fizetése jóval elmaradnak a pályán nyújtott teljesítményünktől, míg a riválisaink hatalmas összegeket visznek haza. Ha valaki azt hiszi, ez kizárólag a pénzről szól, az nagyot téved. Egyszerűen tudom, mennyit érek, akkor pedig miért kéne beérnem kevesebbel – mondta a Sun-nak adott interjújában Rose.

A The Sun legfrissebb értesülési szerint egyébként a Chelsea menedzsere, Antonio Conte az elsőszámú célpontjává tette Danny Rose-t, és az átigazolási időszak végéig mindenképp szeretné leigazolni.

Rose magasabb fizetést akar Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik