Nemzetközi foci

„Neymarral van esélyünk a BL-trófeára”

Még a brazil csillag is meglepődött, milyen fogadtatásban volt része Párizsban.

Szelba Christian George, vagy, ahogy mindenki ismeri, Cooky csaknem negyven éve drukkol a PSG-nek, múlt szombaton is ott volt a Parc des Princesben, ahol az Amiens elleni bajnoki rajt előtt bemutatták a csapat új sztárját. A népszerű rádióst természetesen Neymarról faggattuk.

– Büszke vagyok rá, hogy a kedvenc csapatom megszerezte a világ egyik legjobb futballistáját – mondta a Rangadónak a még mindig Franciaországban tartózkodó Cooky. – Ott voltam a stadionban Neymar bemutatásán, egészen közelről láttam őt, és érezni lehetett, ekkora felhajtásra nem számított. Tízezrek éltették, lélegzetelállító volt.

HOPPÁ!
Kalmár elhagyta Dániát, ma már leendő csapatával edz
Szívhezszóló üzenetet küldött a szurkolóknak a sérült Futács

A műsorvezető szerint Neymar nem kizárólag a pénz miatt szerződött a Paris Saint-Germainbe, meghatározó, hogy a csapat tele van brazilokkal (Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Lucas). S, hogy mire lesz képes a PSG a Barcelonából érkezett cselkirállyal?

– Neymarral van esélyünk a BL-trófeára – vélekedett Cooky. – Az elődöntő már ebben az évadban összejöhet, ugyanakkor biztosra veszem, két-három éven belül miénk lesz a serleg. Ne feledjük azt sem, hogy az igazolási időszaknak még közel sincs vége. Itt Párizsban sokat beszélnek arról, hogy akár Mbappé is hozzánk kerül…

Cooky élőben jelentkezett be a stadionból

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik