Nemzetközi foci bajnokok ligája

Gyanús módon sorsolták össze Szalaiékat a Liverpoollal – VIDEÓ

Hogy került oda egy másik papírdarab?

Nagyon furcsa dolog történt múlt pénteken a Bajnokok Ligája playoffkörének sorsolásán, éppen akkor, amikor a Szalai Ádám fémjelezte Hoffenheimet húzta ki Giorgio Marchetti. Az UEFA versenyigazgatója, megfogta a golyót, kinyitotta, majd földre dobott egy másik lapot (???), végül pedig felolvasta a német csapat nevét.

A Kicker szúrta ki ezt az érdekes jelenetet, az újság pedig megkérdezte erről a Hoffenheim vezetőedzőjét, Julian Nagelsmannt is, aki azonban viccesen reagált.

– Szerintem arra a papírra felírták fonetikusan a nevünket, mi még egy kis csapat vagyunk, kevesen ismernek – válaszolta a tréner, aki a Liverpool ellen készítheti fel csapatát a BL-csoportkörbe jutásért.

A gyanús jelenet

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetségi máris reagált a félreérthető jelenetre.

– Az előkészületek során véletlenül a golyóban maradt az a kis papír, amin szintén a csapat neve volt olvasható. Marchetti figyelmen kívül hagyta ezt a kis papírt, hiszen nem befolyásolta a sorsolás menetét. Mint mindig, a sorsolásra való felkészülés és maga a sorsolás is fokozottan ellenőrzött körülmények között zajlott, a független szakértők pedig mindent rendben találtak – olvasható az UEFA közleményében.

Olvasói sztorik