Nemzetközi foci

Mbappét titokzatos sérülés miatt kellett lecserélni

Egyelőre azt sem tudni, mikor térhet vissza.

Az AS Monaco kétszer is hátrányba került a Toulouse ellen, végül azonban 3-2-re győzött péntek este, a francia élvonal új idényének nyitómeccsén.

Kylian Mbappét a 75. percben le kellett cserélni sérülés miatt. Fájdalmas arccal hagyta el a pályát, ám egyelőre rejtély, mi történt pontosan, a Fox Sports szerint térdproblémáról van szó.

Olvastad már?
Ronaldo: Szeretnék visszatérni Angliába

Közben persze továbbra is zajlanak a találgatások a 18 éves csatár jövőjét illetően.

A francia sportsajtó legfrissebb értesülései szerint Monte-Carlóban már 176 millió fontot kérnek érte, mert arra számítanak, hogy Neymar elvesztése után az FC Barcelona biztosan kivásárolja őt a szerződéséből.

Ennél az esetnél sérült meg pénteken Mbappé Fotó: Europress/AFP

Már források szerint a játékos már igent mondott a Real Madridnak, amelyből Gareth Bale a Manchester Unitedhez távozik, másutt viszont azt írják, hogy Lucas Vazquez helyére igazolják.

Szombaton arról is lehetett olvasni, hogy Josep Guardiola a jövő héten ismét találkozik Mbappé menedzsereivel, tehát még a Manchester City is képben van.

Egy biztos, a Monaco orosz alelnöke szerint a játékos a híresztelésekkel ellentétben nem közölte velük a távozási szándékát, ők pedig annak ellenére szeretnék megtartani, hogy számos ajánlat érkezett iránta.

Olvasói sztorik