Nemzetközi foci

Ki pótolhatja Neymart Barcelonában? – Szavazás

Elképzelhető, hogy újabb szenzációs nyári átigazolás küszöbén állunk.

Ön szerint ki lenne Neymar tökéletes helyettese Barcelonában?

Paulo Dybala (Juventus): 974
Philippe Coutinho (Liverpool): 810
Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund): 494
Kylian Mbappé (AS Monaco): 390
Antoine Griezmann (Atlético Madrid): 379
Ángel di María (Paris Saint-Germain): 212

Korábban több ízben beszámoltunk arról, hogy Neymar világrekordot jelentő összeg ellenében hagyhatta el az FC Barcelonát és lett a PSG játékosa.

A 198 millió fontos összegből a nyári átigazolási szezon zárásáig még nagybevásárlást tarthat a katalán együttes, persze nagy kérdés, a jelöltek közül kit/kiket sikerül Spanyolországba csábítaniuk. Íme a jelöltek:

Coutinho

A Liverpool FC már több hivatalos ajánlatot is elutasított a brazil sztárért, amely Barcelonából érkezett, Klopp pedig néhány nappal ezelőtt egyértelműen üzent a spanyoloknak: „Coutinho nem eladó.” Ezzel párhuzamosan több nemzetközi portál arról számolt be, hogy a brazil Barcelonába vágyik.

Dybala

A Juventust nyáron elhagyó Dani Alves (PSG) nemrégiben így nyilatkozott korábbi csapattársa, Paulo Dybala lehetséges klubváltásáról. „Olyan időket élünk, amikor a pénz dominál. Paulónak azt a tanácsot adtam: egy napon, nem tudom, pontosan mikor, de el kell hagynia a Juventust, hogy még jobb játékos válhasson belőle.”
A Real Madrid mellett a Barcelona is régóta ostromolja az argentin titánt.

Dembélé

A Dortmundiak fiatal csillaga is előtérbe került Barcelonában Neymar távozása után. A francia titán korábban már leszögezte: álma, hogy egyszer a Barcelona igazolt játékosa lehessen.

Griezmann

Mivel az Atl. Madrid 2018 januárjáig nem igazolhat új játékost, ezért a francia csatár távozására igazán kevés esély nyílik. Persze a nemzetközi sajtó ennek ellenére sem zár ki egy újabb nyári szenzációs átigazolást…

Di María

Neymar párizsi érkezésével könnyen elképzelhető, hogy Di María vagy Julian Draxler távozhat a francia fővárosból. Kettejük közül inkább a dél-amerikai játékos újabb klubváltására van nagyobb esély, ám a barcelonai költözködésnek Madridban aligha örülnének…

Mbappé

A fiatal francia csillagot továbbra is az AS Monacóhoz köti szerződés, ám nagy kérdés, meddig tud ellenállni klubja az érte folytatott eszméletlen ostromnak. Az Arsenal mellett a Real Madrid is nagyon kitartó, de sajtóhírek szerint a barcelonaiak már 176 millió fontot sem sajnálnának érte.

Olvasói sztorik