Nemzetközi foci

Antonio Conte közölte átigazolási terveit

A Chelsea menedzsere egy héttel a bajnoki rajt előtt nem elégedett.

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte a bajnoki rajt előtt egy héttel kijelentette, hogy nem elégedett a játékoskeretének létszámával.

„Nagyon fontos, hogy megpróbáljuk továbbfejleszteni a csapatunkat, mert nem vagyunk valami sokan. Szerintem egy játékos nem elég ahhoz, hogy jobbá váljunk. Több emberre van szükségünk ‒ persze, nem a legmagasabb szintűekre, mint Neymar ‒, hogy tovább javuljon a minőségünk” ‒ nyilatkozta Conte.

Eddig négy játékost írt alá a londoniakhoz: Antonio Rüdiger az AS Roma védője, Tiemoue Bakayoko az AS Monaco középpályása, Álvaro Morata a Real Madrid csatára, valamint Willy Caballero a Manchester City kapusa.

Augusztus elejéig mindössze 22 millió fontot költöttek, szemben az Arsenal 43 millió, a Manchester City 182 millió és a Manchester United 136 millió fontjával.

A Chelsea-től John Terry a másodosztályú Aston Villához, Nemanja Matic pedig a Manchester Unitedhez távozott, és minden bizonnyal Diego Costa sem marad.

A bajnoki címvédő vasárnap a FA Kupa-győztes Arsenallal találkozik a Wembley-stadionban sorral kerülő szuperkupa-meccsen. „Ez a szezon első trófeája, nagyon fontos mérkőzés, amelyen jó futballt szeretnénk játszani, jó intenzitással” – fogalmazott Conte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik