Nemzetközi foci

Most már Mbappénak sürgős a klubváltás

A fiatal francia csatár üzenetet küldött a csapatnak, ahova igazolni szeretne.

A Mundo Deportivo című spanyol lap beszámolója szerint Kylian Mbappénak hirtelen sürgős lett a klubváltás. Hónapok óta bombázzák jobbnál jobb ajánlatokkal a Monaco francia csatárát ‒ például az Arsenal, a Manchester City, a Paris Saint-Germain és a Real Madrid ‒, de ő egyelőre egyiket sem fogadta el, de mivel Neymar csütörtökön 222 millió euróért a PSG-hez igazolt, hirtelen észbe kapott.

Olvasta már?

Százmilliót rögtön elkölthet a Barca a Neymar-pénzből

Monte-Carlóban ismét jelezte távozási szándékát, majd egy menedzseren keresztül üzent az FC Barcelona vezetőinek, hogy nagyon szeretne náluk játszani, hátha gyorsan kifizetik érte a 180 millió eurót. Mbappénak minden bizonnyal azért lett sürgős a dolog, mert a katalánok 100 millióért meg akarják szerezni a Borussia Dortmund ugyancsak francia labdarúgóját, Ousmane Dembélét.

A 18 éves játékos egyébként a Real Madridhoz állt a legközelebb. Előbb úgy tűnt, hogy Karim Benzemával ezért nem hosszabbítanak szerződést, majd Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy elhagyja Spanyolországot, és Gareth Bale újabb sérülése miatt még mindig képben van a spanyol fővárosban Mbappé, de Neymar távozása új lehetőséget nyitott számára.

Sok érv szól mellette, és sok szól Ousmane Dembélé mellett is, az utolsó szót viszont szinte biztosan Ernesto Valverde vezetőedző mondja majd ki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik