Nemzetközi foci

Őrült licit indult Diego Costáért

Spanyol és olasz szupercsapat hajt a Chelsea csatárára.

Nincs mese, az Atlético Madridnak szüksége van Diego Costára. Ezt nem mi állítjuk, hanem Diego Simeone edző, aki angol lapértesülések szerint arra kérte (vagyis inkább utasította…) a spanyol klub elöljáróit, szerezzék meg a brazilból spanyollá lett támadót.

Costát jól ismerik a „matracosok”, hiszen két időszakban három évadon át erősítette az együttest, 94 LaLiga-meccsen 43 gólig jutott. A 28 esztendős futballista 2014 óta szerepel a Chelsea-ben, ahol ugyancsak nem vesztegette az idejét.

EZT FIGYELD!
Döbbenet! Mindenhonnan eltüntetik Neymart Barcelonában – FOTÓ

A támadót ötven millió font alatt aligha adja az angol bajnok, és Simeone azért is igyekszik, mert akcióba lépett a másik kérő, az AC Milan is. A kínai pénzből formálódó csapat a hírek szerint 65 millió eurós ajánlatot tett – a Corriere dello Sport csütörtökön ilyen címlappal jelent meg. Közben a klub vezetői találkoztak Jorge Mendes menedzserrel, aki a hírek szerint nagy erőkkel győzködi Costát, hogy fogadja el a milánóiak ajánlatát.

Az olasz sajtó úgy tudja, elképzelhető, hogy a csatár nem vár januárig, amikor visszatérhetne (és a klub eltiltása miatt pályára is léphetne) Madridba.

A Milannak nagyon kellene a spanyol támadó Fotó: Corriere dello Sport
Olvasói sztorik