Nemzetközi foci

Amerikai szupersztár: Nikolicsot éltették a szurkolók

Edzője is hízelgő kijelentést tett a magyar támadóról.

A tengerentúli profi bajnokság, az MLS idei All Astar-gálája valódi sztárparádét hoz majd, a liga legjobbjaiból álló All Star-együttes a Real Madriddal mérkőzik meg, a találkozó helyi idő szerint szerdán este 8 órakor kezdődik Chicagóban. Az MLS All Star-csapatának tagja Nikolics Nemanja, a Chicago Fire magyar válogatott csatára is, aki kiválóan kezdte tengerentúli karrierjét, jelenleg vezeti az MLS góllövőlistáját.

A szerdai meccset megelőző hivatalos edzésen a legnagyobb sztárok, Bastian Schweinsteiger (akit előszeretettel nevezne Schwarzeneggernek a szurkolók) és Kaká mellett a hazai közönség előtt szereplő Nikolicsot is éltették a szurkolók.

A magyar válogatott támadó az mlsz.hu-nak nyilatkozott az őt körülvevő sztárokról.

Nikolics sztár lett Amerikában is Fotó: Getty Images

– Kakától Schweinsteigeren át mindenki sokat tesz a fejlődésért, rajtuk biztosan nem múlik az előrelépés! Kaká egyébként nagyon készséges mindenben, pedig ő nem is a csapattársam, Bastian pedig a legjobb fej az egész csapatban. Remélem, a holnapi mérkőzésen is sikerül bizonyítanunk, hogy egységesek vagyunk és mindannyian az MLS sikeréért dolgozunk!

Az MLS All-Stars edzője, Veljko Paunovic, aki egyben a Chicago Fire trénere is, vagyis napi szinten együtt dolgozik a magyar csatárral, az mlsz.hu kérdésére csak annyit válaszolt Nikoliccsal kapcsolatban: “He’s the best”, vagyis “Ő a legjobb!”.

Olvasói sztorik