Nemzetközi foci

Müncheniek, van remény! Neuer már fut

Zsákszámra kapja a gólokat a Bayern München, amely lemaradt az Audi-kupa döntőjéről.

Kedd este megírtuk, hogy továbbra is romokban hever a bajor csapat védelme. A münchenieket legutóbb a Liverpool leckéztette meg, amely 3-0-ra győzött az Allianz Arenában, elütve ezzel a házigazdát az Audi-kupa fináléjától.

Két gól az Arsenaltól és a Chelsea-től, négy a Milantól: úgy tűnik, Ancelotti edzőnek lesz még dolga, hogy a német bajnoki rajtig masszívabbá tegye csapata védelmét. Első körben jól jönne egy megbízható kapus…

OLVASTAD MÁR?
Ez ciki, tücsköt-bogarat összehord Ronaldo
Neymar ismét Barcelonában

Jó hír, hogy Manuel Neuer, akinek áprilisban tört el a lábközépcsontja, ismét futóedzést végezhet. A német válogatott 31 éves játékosa elmondta, a hét elején újra százszázalékos intenzitással végezhette a futógyakorlatokat.

– Még csak kisebb feladatokat végeztem. Ez volt az első teszt, és elég jól ment – nyilatkozta.

A Bundesliga új idénye augusztus 18-án kezdődik, de egyelőre nem lehet tudni, hogy a kapus pályára léphet-e a Bayer Leverkusen ellen – írja az MTI.

– Természetesen azt remélem, hogy a lehető leghamarabb visszatérhetek a csapatba – mondta a Bayern csapatkapitánya. Neuer április 18-án sérült meg, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján eltört a bal lábközépcsontja, de műtétre nem volt szükség.

Közeleg Neuer visszatérésének időpontja Fotó: Europress
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik